شرایط دریافت ویزای اعضا خانواده

ویزای همسر و فرزند
[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

در این مطلب قرار است درباره اینکه چه شرایط و مدارکی برای ثبت نام و دریافت ویزای اعضا خانواده لازم است، صحبت کنیم. این چک لیست بر اساس دستور العمل های عمومی اداره مهاجرت استرالیا می باشد پس با توجه به موقعیت خاص شما ممکن است متغیر باشد. با سامانه ویزا چک همراه شوید تا در این مطلب در خدمت شما باشیم. برای به حداکثر رسیدن استاندارد این مقاله، لطفا نظرات و سوالات خود را در بخش نظرات وارد کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما هستند.

با ویزای کوتاه مدت مهارت (TSS visa) زیر مجموعه ۴۸۲ استرالیا شما می توانید در صورت تمایل برای اعضای خانواده یا پارتنر خود ویزا دریافت کنید.  شما ملزم به ارائه اسناد خاصی خواهید بود.  بسته به اینکه چه کسی مایلید در درخواست ویزا خود وارد کنید شرایط متفاوت است.  شما همچنین باید مطمئن شوید که کارفرمای شما از حمایت هر کسی که در ویزای شما است پشتیبانی می کند.

چه کسانی از اعضا خانواده را می توانیم در ویزای خود اضافه کنیم ؟

متقاضیان ثانویه در ویزای TSS شما می توانند:

همسر (شوهر یا همسر)

شریک (رابطه واقعی)

وابستگان زیر ۱۸ ساله

وابستگان بیش از ۱۸ ساله

چه زمانی می توانیم خانواده مان را شامل کنیم ، و چه زمانی آنها می توانند به استرالیا مراجعه کنند؟

شما می توانید خانواده خود را در ویزای TSS خود در هر زمان البته تا زمانی که ویزای شما معتبر است، همراه داشته باشید.شما می توانید آنها را در برنامه اصلی TSS خود وارد کنید، یا آنها می توانند پس از تأیید شدن، به ویزای TSS اضافه شوند.

صرف نظر از اینکه آنها به ویزا اضافه می شوند، پس از تایید آنها می توانند آزادانه به استرالیا بیایند و از استرالیا سفر کنند، تا زمانی که قبل از تاریخ انقضاء ویزا سر برسد. اگر تصمیم می گیرید بعدا اضافه کنید، لازم به ذکر است که باید قبل از اینکه بتوانید به استرالیا سفر کنید،  صبر کنیدویزای خود رادریافت کنید.  زمان درخواست ممکن است متفاوت باشد و شما می توانید زمان پردازش را در سایت اداره مهاجرت استرالیا مشاهده کنید.

ویزای همسر، فرزندان و یا پارتنر شما

اگر ازدواج کرده اید، باید اسناد زیر را ارائه دهید:

کپی صفحات زندگی نامه (عکس) خود را از گذرنامه خود

گواهی ازدواج

گواهی پلیس

اگر شما ازدواج نکرده اید، باید اسناد زیر را ارائه دهید:

کپی صفحات شناسنامه

عکس گذرنامه

گواهی سو پیشینه پلیس

ویزای روابط پارتنر

برای اثبات این که شما در رابطه واقعی هستید، باید چندین اسناد را برای اثبات اینکه شما با شریک زندگی خود حداقل شش ماه قبل از درخواست ویزا داشته اید، ارائه دهید.اطمینان حاصل کنید که شما درک آنچه به عنوان طبقه بندی شده است، رابطه واقعی و اسناد شما باید به عنوان مدرک ارائه شود.

بستگان زیر ۱۸ ساله

شما یا شریک زندگی تان می توانند شامل فرزندان یا بچه هایی از یک رابطه فعلی یا قبلی باشد.شما باید اسناد زیر را برای آنها ارائه دهید:

کپی صفحات شناسنامه (عکس) خود را از گذرنامه خود

یک کپی از گواهی تولد خود را که نام هر دو والدین بیولوژیکی را ذکر کرده است

گواهی پلیس اگر بیش از ۱۶ سال داشته باشند

اگر قصد دارید فرزندتان را در پرونده خود قرار دهید و یکی از والدین بیولوژیک و یا هر کسی که دارای حق قانونی برای تعیین محل زندگی فرزند است، نباشد، باز خورد آن  ممکن است مسئله ای پیدا کند.شما باید مدرکی را ارائه دهید تا نشان دهد که شما حق نگهداری قانونی بر کودک و حق آوردن کودک به استرالیا دارید.در غیر این صورت، شما باید رضایت خود را برای دریافت ویزا دریافت کنید و یا یک حکم دادگاه تااجازه دهد که ویزا به فرزند داده شود.

وابستگان بالای ۱۸ ساله برای دریافت ویزای استرالیا

کودکان بالای ۱۸ سال می توانند همراه شما باشند.

اما شما باید ثابت کنید که آنها وابسته به شما یا شریک زندگی شما هستند. 

زمانی وابسته در نظر گرفته می شود اگر به طور کلی برای نیازهای اساسی وابسته باشند.

برای مثال  غذا، لباس و مسکن.  آنها می توانند تا سن ۲۳ سالگی با شما باشند، مگر اینکه دارای معلولیت پذیرفته شده پزشکی باشند.

شما باید برای مهاجرت به استرالیا اسناد زیر را ارائه دهید:

اثبات رابطه شما با وابسته مانند گواهی تولد یا مقالات پذیرش

اثبات این شخص به مدت حداقل ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا به لحاظ مالی به شما بستگی دارد. 

این اثبات می تواند شامل موارد زیر باشد:

اثبات اینکه آنها با شما زندگی می کنند

سوابق مالیاتی آنها

اثبات آنها در حال حاضر در حال مطالعه است.

چه کسانی از اعضا خانواده باید سوپیشینه کبفری پلیس را برای ویزای استرالیا ارائه دهد؟

شما باید گواهینامه های پلیس را برای هر کسی که در سن ۱۶ سالگی  وبالاتر است ارائه دهید.

این ثابت می کند که آنها نیازهای شخصیت را برآورده می کنند. 

آنها باید طی ۱۰ سال گذشته سوپیشینه کیفری را برای هر کشوری که ۱۲ ماه یا بیشتر در آنها زندگی کرده اند، ارائه دهند.

گواهینامه های پلیس برای مهاجرت استرالیا فقط برای ۱۲ ماه معتبر است.

 اگر فکر می کنید شریک زندگی شما ممکن است آنها را برآورده  نکند، یا می خواهید بیشتر بدانید درباره سوپیشینه کیفری میتوانید با ما در تماس باشید.

آیا هر کس نیاز دارد که نیازهای انگلیسی را برآورده کند؟

خبر

تنها متقاضی ویزای اولیه TSS نیاز به اثبات آنها دارد و بایدمطابق با الزامات انگلیسی باشد.

خلاصه

اطلاعات پرونده های صحیح اعضای خانواده را در هنگام درخواست ویزای TSS خود داشته باشید.

سامانه ویزا چک قادر به بررسی وضعیت فعلی شما است و در مورد اسناد مربوط به مسائل مشاوره می شود.

این موجب صرفه جویی در وقت و پول در بلند مدت می شود.

 

 

ویزای tss استرالیا

ویزای ۴۸۲ استرالیا

ویزا چک
بدون دیدگاه

ارسال یک نظر

نظر
نام
ایمیل
وبسایت