مدارک مهاجرت به استرالیا

مدارک مورد نیاز ویزا
[تعداد: 2    میانگین: 5/5]

مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا :

 

در این مطلب قرار است درباره اینکه چه مدارکی برای ثبت نام ویزای TSS  یا ویزای ساب کلاس ۴۸۲ لازم است، صحبت کنیم.این چک لیست بر اساس دستور العمل های عمومی اداره مهاجرت استرالیا می باشد پس با توجه به موقعیت خاص شما ممکن است مدارک بیشتری لازم باشد. با سامانه ویزا چک همراه شوید تا در این مطلب در خدمت شما باشیم. برای به حداکثر رسیدن استاندارد این مقاله، لطفا نظرات و سوالات خود را در بخش نظرات وارد کنید. کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی شما هستند.

 

مطالبی در خصوص مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا:

پیشنهاد می شود که قبل از ثبت نام برای کار یا ارسال درخواست ویزا، مدارک را آماده کنید.

 آماده کردن بعضی از مدارک ممکن است چندین ماه طول بکشد.

اگر قبل تکمیل مدارک درخواست جاب آفر کنید شاید کارفرما زمان کافی نداشته باشد و کار را از دست بدهید.

هنگام کپی کردن مدارک کپی رنگی یا اسکن با کیفیت بالا بگیرید.

اگر کپی ها ناخوانا باشد، توسط اداره مهاجرت استرالیا درخواست ارسال مجدد مدارک می شود.

همه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.

اگر نیاز به ترجمه چیزی است، خود مدرک و هم ترجمه را باهم ارسال کنید.

بعضی از مدارک فقط برای مدت زمان مشخصی اعتبار دارند.

 توسط اداره مهاجرت استرالیا به شما اطلاع داده می شود که کدام مدارک اینگونه هستند.

مدارک اصلی برای جمع آوری:

به عنوان متقاضی ویزا به مدارک زیر نیاز دارید.

مدارک همراهان که در درخواست ویزا درج شده است در پایین اعلام شده است.

 

مدرک زبان انگلیسی مورد نیاز جهت ویزای ۴۸۲ استرالیا:

هر شخصی که برای ویزای TSS استرالیا یا ویزای ۴۸۲ استرالیا را ثبت نام می کند:

باید الزامات زبان انگلیسی را رعایت کند.

باید تست زبان انگلیسی انجام بدهید.

مگر اینکه پاسپورت فعلی شما از کشور خاصی باشد یا گزینه های معافیت انگلیسی دیگری داشته باشید.

این موارد معافیت شامل اتباع ایرانی نمی شود.

از ابتدای شروع پروسه ارائه مدرک زبان احتیاج نیست.

حداقل نمره لازم بستگی به لیست شغل هایی که به آن مشغول هستید دارد.

برای هدف مهاجرت به استرالیا، تست انگلیسی شما فقط ۳ سال اعتبار دارد.

با توجه به نوع ویزا در TSS استرالیا شما به حداقل نمره ۵ آیلتس یا آزمون های مشابه احتیاج دارید.

 

مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا:

بر اساس شغل شما، مدارک رسمی ممکن است لازم باشد یا نباشد.

پیشنهاد می شود که دستور العمل های شغل خود را  با کارشناسان سامانه ویزا چک بررسی کنید تا بدانید به چه سطح از صلاحیت نیاز است.

در بعضی موارد امکان دارد تجربه بتواند جایگزین مدارک شود.

اگر مطمئن نیستید که مدارک شما مرتبط می باشد یا خیر:

سامانه ویزا چک می تواند آنها را برای شما بررسی کند.

مدارک تحصیلی باید پس از دوره متوسطه باشد و باید هر دو گواهی و رونوشت دانشگاهی را ارائه دهید.

 

سابقه کاری مورد نیاز برای استرالیا:

باید نشان دهید که به مدت ۲ سال در شغل خود با سطح مهارت مناسب مشغول به کار بوده اید. به طور کلی به مرجع کاری کتبی از کار فرمای سابق شما نیاز است و معمولا نیاز به ارائه شواهدی بیشتری از تجربه کاری مانند قرار داد، اظهار نامه مالیاتی و فیش حقوقی و غیره می باشد.

با توجه به شغل شما، سابقه کار شما باید دوره زمانی و جزئیات خاصی را پوشش بدهد ولی شما باید نشان دهید که حداقل ۲ سال تجربه کاری مرتبط در شغلی که معرفی کرده اید داشته باشید. برای صرفه جویی در وقت مطمئن شوید که کاملا متوجه شده اید که چه چیز هایی باید در مرجع کتبی شما باشد،چه مدارک پشتیبان کننده ای باید آماده کنید و در صورت خود اشتغال هستید یا نمی توانید مرجع بگیرید چه کاری باید انجام دهید.

کارشناسان سامانه ویزا چک آماده ارائه مشاوره تخصصی در این زمینه می باشد، کافیست با ما تماس بگیرید.

 

گواهی سوپیشینه کیفری پلیس برای مهاجرت به استرالیا:

یکی از چیز هایی که برای ویزای TSS استرالیا یا ویزای ۴۸۲ استرالیا نیاز دارید،آماده کردن گواهی سو پیشینه کیفری می باشد. باید از هر کشوری که در ۱۰ سال گذشته به مدت ۱۲ ماه یا بیشتر در آن زندگی کرده اید این گواهی را بگیرید.

گواهی پلیس فقط ۱۲ ماه اعتبار دارد.اگر باید بیشتر از یک گواهی بگیرید این را در نظر داشته باشید، گرفتن بعضی از آنها ممکن است چندین ماه طول بکشد.

 

CV یا رزومه مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا:

لازم است که یک CV یا رزومه به روز که ۵ سال گذشته را پوشش دهد داشته باشید ولی ترجیحا باید تمام تجربیات کاری و تحصیلی شما از وقتی که دوره دوم متوسطه را تمام کرده اید،در بر بگیرد.باید حاوی اطلاعات خاصی باشد. باید دقیق باشد و با سایر مدارک شما مطابقت داشته باشد. مقاله ای دیگر درباره اینکه چه چیز هایی باید در رزومه باشد نوشته شده است و کارشناسان سامانه ویزا چک آماده پاسخگویی به سوالات این بخش شما هستد و یکی از خدمات ما تهیه و تدوین رزومه تخصصی و استاندارد است و این موضوع از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

گواهی پزشکی و بهداشتی مدارک مورد نیاز مهاجرت به استرالیا:

این مورد باید توسط آژانس مهاجرتی یا وکیل شما در مرحله درخواست تکمیل شود. فهمیدن نیاز های بهداشتی در اوایل اهمیت دارد. مخصوصا اگر شما یا هر شخص دیگری که در ویزا درج شده وممکن است وضعیت سلامتی ای داشته باشد که در نتیجه ویزا تاثیر بگذارد.

بستگی به ملیت شما،یا کشوری که درآن زندگی کرده اید، ممکن است لازم باشد آزمایشات سلامتی را انجام دهید.ممکن است در مدت زمان ویزایتان به بیمه درمانی مناسب نیاز داشته باشید. مگر اینکه از کشوری که موافقت نامه بهداشتی با استرالیا دارد باشید. در مقاله ای مجزا الزامات بهداشتی و پزشکی و نحوه و مکان انجام تست های پزشکی درج می گردد.

 

دیگر اسناد مورد احتیاج برای مهاجرت به استرالیا:

باید فقط یک کپی از صفحات عکس دار پاسپورتتان داشته باشید.

بستگی به شغل و ملیت شما ممکن است نیاز به تکمیل ارزیابی مهارت باشد. این ارزیابی توسط سازمان های ارزیاب استرالیا انجام می گیرد. بررسی کنید که چه کسانی باید ارزیابی مهارت را تکمیل کنند چون ممکن است چند ماه طول بکشد.معمولا ۳ سال اعتبار دارند.

ممکن است لازم باشد که اثبات کنید قادر به برآورده شدن شرایط  صدور مجوز و ثبت نام برای مشاغل خاص هستید.

اگر شما یا هر کسی که در ویزا درج شده  بصورت قانونی نام خود را تغییر داده است،باید کپی از گواهی و مدارک خود را ارائه دهد.

اگر ۱۲ ماه یا بیشتر در نیروهای نظامی خدمت کرده اید،باید گواهینامه نظامی خود را ارائه دهید.

برای هر کسی که در درخواست درج شده است عکس پاسپورت لازم است. مطمئن شوید که از مشخصات عکس برای استرالیا اطلاع دارید.

 

اسناد اعضای خانواده که همراه شما هستند:

اسناد معمول شامل:

  • پاسپورت-کپی از صفحه بیوگرافی(عکس)

  • گواهی تولد- فقط برای کودکان

  • گواهی ازدواج

  • اسناد واقعی قابل قبول، اگر حداقل ۶ ماه در یک رابطه واقعی هستید.

  • گواهی سوپبشینه کیفری پلیس، اگر بیشتر از ۱۶ سال دارید.

  • اثبات وابستگی اگر فرزند بالای ۱۸ سال دارید

سلب مسئولیت:

ویزا چک یک شرکت مستقل است و هیچ ارتباطی با وزارت مهاجرت استرالیا ندارد.اطلاعات این مقاله نباید به عنوان مشاوره حقوقی مورد استفاده قرار بگیرد. این ها بر اساس دستور العمل های عمومی موجود در وب سایت دولت استرالیا و اداره مهاجرت استرالیا می باشد.

همه درخواست های ویزا به صورت کیس به کیس ارزیابی می شود.شدیدا توصیه می شود قبل از ازسال درخواست، اسناد و وضعیت شخصیتان توسط بخش صلاحیت دریافت ویزا که از دستورالعمل سازمان های ارزیاب استرالیا و سازمان MARA برخوردار است بررسی شود.

هزینه ویزا TSS استرالیا برای نامزد ها:

متقاضیان که مابل به مهاجرت به استرالیا هستند معمولا درباره ۲ چیز سوال میکنند:

هزینه ویزای TSS استرالیا چقدر است؟

چه کسی هزینه ها را پرداخت خواهد کرد؟

پاسخ سریع برای این سوال وجود ندارد. فاکتور های زیادی وجود دارد که باید در نظر گرفت. به طور مثال شغل شما در لیست کدام مشاغل است، آیا میخواهید خانواده خود را بیاورید، ملیت شما و غیره.

بعلاوه برای پاسخ به این دو سوال، مهم است که بدانید چه هزینه های دیگری در زمانی که برای ویزا درخواست میدهید وجود دارد و هزینه های اضافی در هنگام ورود به استرالیا چیست.

چرا من باید هزینه ها را پرداخت کنم درحالیکه ویزای تعدادی از کشور ها توسط کارفرما پرداخت می شود؟

معمولا در بیشتر کشور ها هزینه ویزا، سفر، اقامت به عهده کارفرما است. متاسفانه در استرالیا اینگونه نیست.

در گذشته پرداخت این هزینه ها برای کارفرما های استرالیایی رایج تر بوده ولی با افزایش هزینه های دولت برای کار فرمایان، بویژه در صنایع خاص این کار کمتر شده. ممکن است کارفرماهایی هنوز این هزینه ها را برای متقاضیان متقبل شوند.

هزینه های خاصی وجود دارد که کارفرما باید پرداخت کند و نمی تواند به عهده شما بگذارد. گذاشتن این هزینه ها به عهده کارمند تعهد انها به عنوان اسپانسر را نقض میکند و خلاف قانون است. بنابراین شما هزینه ای بایت جاب آفر نباید به کارفرما پرداخت کنید.

 

چه هزینه هایی در مهاجرت به استرالیا را باید کارفرما پرداخت کند؟

هنگام درخواست برای ویزا ۳ مرحله وجود دارد:

  • مرحله اول: حمایت تجاری استاندارد (اسپانسری کارفرما)

  • مرحله دوم: درخواست معرفی

  • مرحله سوم: درخواست ویزای TSS استرالیا

  • مدارک مورد نیاز ویزا

    مدارک مورد نیاز ویزا

مرحله ۱ و ۲ مسئولیت کارفرمای شما و هزینه هیچ کدام از این مراحل به عهده شما نیست. این هزینه ها شامل:

  • هزینه تبدیل شدن به حامی مالی ( هزینه ای که کارفرما برای مجوز جذب نیرو از خارج از کشور پرداخت می کند)

  • هزینه درخواست معرفی و تخصیص ID Number یا TRN Number به متقاضی

  • کارفرما نمی تواند هزینه مربوط به استخدام را به شما واگذار کند.

  • این هزینه ها ممکن است شامل هزینه های تبلیغات،استخدام یا هزینه های سازمان باشد.

 

چه هزینه هایی در مهاجرت به استرالیا باید توسط شما پرداخت شود:

هزینه های مرحله ۳ و هزینه های مربوط به آماده سازی و درخواست ویزای TSS به عهده شما می باشد. بعضی از کارفرمایان ممکن است مقداری از این هزینه را پرداخت کنند ولی ملزم نیستند.

هزینه سامانه ویزا چک برای بررسی، آماده سازی، جستجو و اخذ جاب آفر در ارتباط با حمایت های تجاری استاندارد و درخواست معرفی.

به جز هزینه درخواست ویزای TSS استرالیا سایر هزینه ها ممکن است به شما اعمال نشود.

همه هزینه ها دلار استرالیا است.

 

هزینه های درخواست ویزای TSS استرالیا:

هزینه صدور ویزا استرالیا:

برای تقاضای درخواست ویزای TSS استرالیا باید مبلغ را به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت کنید.

این هزینه ها اجباری هستند و باید در زمان درخواست ویزا پرداخت شوند. این هزینه صدور ویزا نام دارد.

مبلغی که انتظار میرود پرداخت کنید بستگی به این دارد که شغل شما متعلق به کدام نوع ویزا است:

 

اگر هر شخص دیگری در درخواست ویزای قرار گیرد(اعضا خانواده)، آنها نیز باید هزینه صدور ویزا را پرداخت کنند.

این هزینه ها بسته به سن متفاوت است.

 

هزینه صدور ویزا برای هر درخواستویزای TSS دو سالهویزای TSS چهار ساله
شخص اصلی۱۱۷۵$۲۴۵۵$
هر نفر همراه (بالای ۱۸ سال)۱۱۷۵$۲۴۵۵$
هر نفر همراه(زیر ۱۸ سال)۲۹۵$۶۱۵$

 

 

هزینه جستجو جاب آفر استرالیا:

برای آشنایی با ربات کوکابورا و نحوه جستجو و اخذ جاب آفر استرالیا این صفحه را ببینید.

 

هزینه جستجو جاب آفر استرالیا به روش معمولی:

۸۸۰۰۰ تومان، مدت زمان جستجو ۳۰ روز

در خرید اول یک ماه بصورت رایگان برای متقاضی شارژ میگردد بنابراین متقاضی با پرداخت اول بمدت ۲ ماه خدمات ربات کوکابورا را دریافت می نماید.

در روش معمولی رزومه و اطلاعات دریافتی از متقاضی برای کارفرمایان جستجو شده توسط ربات ایمیل میگردد و ۴۸ساعت پس از ارسال یک ایمیل یادآوری مجددا ارسال میگردد. در این روش بسته به تخصص متقاضی هر تعداد نفراتی که در تخصص یکسان در سامانه ویزا چک ثبت نام کرده باشند رزومه شان برای کارفرما ارسال میگردد و کارفرما حق انتخاب بیشتری دارد.

هزینه جستجو جاب آفر استرالیا به روش VIP :

۴۹۹۰۰۰ تومان، مدت زمان جستجو نامحدود

متقاضی با پرداخت اول بمدت نامحدود خدمات ربات کوکابورا را دریافت می نماید.

در روش VIP رزومه و اطلاعات دریافتی از متقاضی بهمراه یک فایل ویدیویی حداکثر ۱۰ دقیقه ای برای کارفرما ارسال می شود.

این ویدیو شامل معرفی یا نمایش تخصص در حین انجام کار از متقاضی تولید و دوبله یا زیرنویس انگلیسی می گردد.

این اطلاعات برای کارفرمایان جستجو شده توسط ربات ایمیل میگردد و ۴۸ ساعت پس از ارسال یک ایمیل یادآوری مجدد برای وی ارسال میگردد.

۲۴ ساعت بعد از ارسال ایمیل یادآوری تماس تلفنی با کارفرما جهت معرفی هرچه بهتر متقاضی صورت می پذیرد.

در این روش بر خلاف روش معمولی و بنا به تخصص متقاضی، فقط رزومه ایشان ( تک رزومه ) برای کارفرما ارسال میگردد.

با این روش متقاضی جایگاه بیشتر و ویژه دیده شدن را کسب می کند.

الگوریتم ربات در این روش بدین صورت برنامه ریزی شده است که بسته به تخصص های مشابه الویت بندی بر اساس قدیمی ترین تاریخ ثبت نام اعمال می گردد.

پس از تماس تلفنی با کارفرما و ابراز عدم تمایل در جذب متقاضی رزومه نفر ثبت نامی VIP بعدی برای وی ارسال می گردد و این پروسه تکرار می گردد.

 

 

هزینه جاب آفر استرالیا:

شما می تواند پس از یافت جاب آفر استرالیا توسط ربات کوکابورا و تایید جاب آفر و بررسی صحت کار و کارفرما هزینه جاب آفر را به سامانه ویزا چک پرداخت نمایید. راستی آزمایی این فرآیند در وب سایت اداره مهاجرت استرالیا  قابل سنجش می باشد و آموزش فرآیند راستی آزمایی توسط ایمیل برای متقاضی ارسال می گردد. هزینه این خدمت به طور معمول از ۲۵۰۰ دلار استرالیا شروع می شود. برای آگاهی از هزینه جاب آفر با سامانه ویزا چک تماس برقرار نمایید راه های تماس با ما از این صفحه قابل دستیابی است.

 

هزینه وکالت مهاجرت به استرالیا:

این هزینه ها به نوع خدماتی که می توانید از وکلا دریافت نمایید متغییر است. در مقاله ای دیگر درخصوص نحوه همکاری با وکیل مهاجرت صحبت های مفصلی انجام دادیم. برای اطلاعات بیشتر در این موضوع به این صفحه مراجعه نمایید.

 

از اینکه در این مطلب با شما بودیم خوشحالیم.

لطفا با انتشار این مطلب با دوستان خود ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات یاری کنید.

 

ویزا چک
بدون دیدگاه

ارسال یک نظر

نظر
نام
ایمیل
وبسایت