جریان سرمایه‌گذار در ویزای ۱۸۸ سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در استرالیا
[تعداد: 3    میانگین: 5/5]

جریان سرمایه‌گذار در ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مرور اجمالی

ما برای بهبود بازدهی و محتوای این صفحه کار می‌کنیم. لطفا اطمینان حاصل کنید که شرایط استفاده را مطالعه کرده اید. ما از بازخوردهای شما در راستای بهبود خدمات به کاربران خود استقبال می‌کنیم. در این زمان، می توانید اطلاعات بیشتر در مورد موضوع تان را  در اینجا پیدا کنید

مدت اقامت

این یک ویزای دائمی استرالیا است.

هزینه

از  ۴۰۵ دلار استرالیایی

زمان پردازش

نا معلوم به دلیل حجم درخواست ها

با این ویزا، شما می‌توانید

فعالیت های تجاری و سرمایه‌گذاریتان را در استرالیا ادامه دهید.

برای همیشه در استرالیا بمانید.

به کار و تحصیل در استرالیا مشغول شوید.

همه شرایط را ببینید.(به سایت مراجعه کنید)

واجد شرایط بودن خود را چک کنید(به سایت مراجعه کنید)

شما باید

* یک ویزای سرمایه گذاری و کار آفرینی استرالیا (موقت)(زیر شاخه ۱۸۸) بگیرید.

* برای ۴ سال سرمایه‌گذاری (که در رابطه با ویزای موقت خود ایجاد کردید) را حفظ کنید.

*در حال حاضر یک دعوت نامه (نامینیشن) داشته باشید.

درباره این ویزا

با این ویزا شما می‌توانید:

  • برای همیشه در استرالیا بمانید

  • ثبت‌نام در برنامه بهداشت عمومی و مراقبت های پزشکی استرالیا.

  • حمایت از بستگان خود برای آمدن به استرالیا

  • سفر به استرالیا به مدت ۵ سال

  • اگر واجد شرایط بودید برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.

ساکنان تازه وارد شده ممکن است مجبور باشند قبل از اینکه بتوانند به تمامی امکانات خاص دولت استرالیا و منافع خود دسترسی داشته باشند، صبر کنند.

چه مدت می‌توانید بمانید

این یک ویزای دائمی است. به شما اجازه می‌دهد تا مدت نامحدودی در استرالیا بمانید.

برای اهداف شهروندی، اقامت دائم شما از روزی شروع می‌شود که:

،اگر شما در استرالیا هستید،  از روزی که این ویزا را اعطا می‌کنیم.

* اگر شما خارج از استرالیا هستید وقتی که این ویزا را دریافت می‌کنید و برای اولین باروارد استرالیا میشوید.

مشمولیت خانواده

زمانی که درخواست می‌دهید می‌توانید اعضای خانواده را در برنامه خود بگنجانید. همچنین می‌توانید کودکان را در هر زمانی قبل از تصمیم‌گیری در مورد درخواست خود ،اضافه کنید.

اعضای خانواده که درخواست ویزا می‌کنند باید از نظر سلامت و بهداشت و شخصیت مورد بررسی ما قرار بگیرند.

هزینه های استرالیا

هزینه های استرالیا

هزینه

هزینه‌های ویزا، ۴۰۵ دلار استرالیا  برای هر متقاضی اصلی است.

همچنین یک هزینه مازاد برای هر عضو خانواده که اسمش در درخواست شما موجود هست باید پرداخت شود.

شما ممکن است مجبور باشید هزینه اضافی برای هر متقاضی ۱۸ ساله یا مسن‌تر که کم‌تر به زبان انگلیسی مسلط است، بپردازید. این دومین هزینه ای است که باید پرداخت کنید. تنها زمانی که از شما درخواست شود باید آن را پرداخت کنید واگر ویزا به شما داده نشود، هزینه را بازپرداخت خواهیم کرد.

قسط دوم عبارت است از ۸۹۰ دلار استرالیا.

شما فقط باید آن را برای اعضای خانواده که قسط دوم را برای ویزای کسب‌وکار و ویزای موقتی شان پرداخت نکرده اند، بپردازید.

همچنین ممکن است مجبور باشید هزینه‌های دیگری برای آزمایش های بهداشتی، گواهی‌های پلیس و بیومتریک بپردازید.

برای مشخص کردن هزینه های ویزای خود، از برآورد کننده قیمت‌گذاری ویزا استفاده کنید.این  برآورد کننده، قسط دوم یا هزینه‌های دیگر را در نظر نمی‌گیرد.

مکان درخواست

زمانی که درخواست ویزا می‌کنید و زمانی که در مورد ویزای شما تصمیم گرفته میشود می‌توانید درداخل  یا خارج از استرالیا باشید

زمان‌ پردازش

کاری که ما انجام میدهیم:

۷۵ % از درخواست های  غیر قابل دسترس به دلیل حجم درخواست ها

۹۰ % از درخواست های غیر قابل دسترس به دلیل حجم درخواست ها

درخواست شما ممکن است بیشتر طول بکشد اگر:

* شما آن را به درستی پر نکنید

* شما تمام مدارک لازم را در اختیار نداشته باشید و یا نیاز به اطلاعات بیشتری از شما داشته باشیم

* ما نیاز به زمان بیشتری داشته باشیم تا اطلاعات شما را تایید کنیم

اگر هزینه ویزا را پرداخت نکنید، ما نمی‌توانیم درخواست شما را پردازش کنیم. اگر مسئله ای در این رابطه وجود داشته باشد و نیاز به برگشت درخواستتان باشد به شما اطلاع خواهیم داد

ثبت نام کلاس زبان

وظایف شما

شما و خانواده تان باید از قوانین استرالیا اطاعت کنید.

اگر شما در خارج از استرالیا هستید هنگامی ویزای شما را تایید میکنیم که:

شما و اعضای خانواده تان  تا یک تاریخ مشخص وارد استرالیا شوید(که ما زمان آن را به شما می‌گوییم)

* هر عضوی از خانواده که در برنامه شما گنجانده شود ممکن است قادر به ازدواج یا ورود به یک رابطه غیر رسمی قبل از ورود خود به استرالیا نباشد (ما به شما می‌گوییم اگر این مورد است)

سفر

شما می‌توانید به مدت ۵ سال از زمانی که این ویزا را دریافت میکنید از مقصد استرالیا و یا به مقصد سفر کنید . تا زمانی که امکان سفر در این ویزا معتبر باقی بماند.

اگر می‌خواهید بعد از امکان سفر ۵ ساله اولیه سفر کنید:

* شما نیاز به درخواست برای اقامت دائم (RRV)دارید تا بتوانید به عنوان یک مقیم دائم وارد استرالیا شوید.

همچنین ممکن است بخواهید شهروندی استرالیا را بگیرید. اگر یک شهروند استرالیایی شوید، نیازی به ویزا برای ورود به استرالیا ندارید. شما باید برای پاسپورت استرالیایی درخواست کنید و از آن برای ورود و خروج مجدد به استرالیا استفاده کنید. در مورد الزامات صلاحیت و زمان پردازش برای گرفتن شهروندی استرالیا اطلاعات بیشتری به دست آورید.

برای اینکه ببینید چه زمانی امکان سفر شما به پایان می‌رسد، از VEVO استفاده کنید.

برچسب ویزا 

ما به صورت دیجیتالی ویزای شما را به گذرنامه شما متصل خواهیم کرد. شما یک برچسب در پاسپورت خود دریافت نخواهید کرد.

صلاحیت

دارا بودن این ویزا

شما باید اولین فرد گیرنده ویزای کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری (موقت)(زیر شاخه ۱۸۸)در موارد زیر باشید:

جریان سرمایه‌گذاری ویژه

 جریان سرمایه‌گذارعالی

اینکه چه زمانی می تونید برای ویزای دائم اقدام کنید بستگی به این دارد که ویزای موقت خود را چه زمانی گرفته اید.

به مدت ۴ سال سرمایه‌گذاری خود را حفظ کنید

زمانی که ویزای تجاری و سرمایه‌گذاری (موقتی)خود را دریافت کردید، باید ۵ میلیون دلار استرالیایی در یک کشور یا قلمرو استرالیایی سرمایه‌گذاری کنید. ما این را “سرمایه‌گذاری منطبق” می‌نامیم، چرا که باید مطابق با قوانین سرمایه‌گذاری ما باشد.

شما (یا شما و شریک زندگی‌تان)باید:

* به طور مداوم سرمایه‌گذاری‌های خود را به مدت حداقل ۴ سال حفظ کنید.

* ما را در جریان انتقال سرمایه از یک سرمایه گذار به یک سرمایه گذار دیگر قرار دهید.

اگر سرمایه‌گذاری شما در یک شرکت خصوصی استرالیایی بود و تجارتی را تحت نظر آن شرکت انجام می‌دهید،آن شرکت باید این کارها را انجام دهد:

* سود دهی ان بر اساس ارائه کالا یا خدمات به مردم باشد.

*به عنوان یک سرمایه‌گذاری منفعل و یا نظری عمل نکند.

منبع : اداره مهاجرت استرالیا

ویزا چک
بدون دیدگاه

ارسال یک نظر

نظر
نام
ایمیل
وبسایت