ویزای ۴۸۲ استرالیا

مهاجرت به استرالیا
[تعداد: 9    میانگین: 4.6/5]

معرفی ویزای ساب کلاس ۴۸۲

ویزای جاب آفر استرالیا

یکی از روش های دریافت ویزای کار استرالیا که میتواند به اخذ اقامت و دریافت پاسپورت استرالیا منجر شود، داشتن پیشنهاد شغلی (جاب آفر) از کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا می باشد. چنانچه مایل هستید از طریق پیشنهاد شغلی یا جاب آفر وارد استرالیا شوید، لازم است با شرایط و مدارک مورد نیاز این ویزا آشنا شوید در ادامه با سامانه ویزا چک با شما هستیم با معرفی ویزای پیشنهاد شغل استرالیا ، و معرفی ویزای ساب کلاس ۴۸۲ و نحوه دریافت جاب آفر از کارفرمای مورد تایید در استرالیا

معرفی ویزای ساب کلاس ۴۸۲

چنانچه کارفرمایی بخواهد فرد متخصصی به غیر از استرالیایی را استخدام کند، ابتدا باید ثابت کند که وی نتوانسته فرد مشابهی را بر اساس نیاز فرصت شغلی مورد نظرش در استرالیا بیاید که با تعداد آگهی های رسمی کاریابی قابل اثبات است، لذا چنانچه کارفرما در نتیجه آگهی های استخدام در جراید شناخته شده و وب سایت های مربوطه نتواند فرد مورد نظر خود را بیابد، ممکن است بتواند یک فرد خارجی را جذب نماید. البته در این راه لازم است ثابت شود که چگونه فرد مورد نظر دارای صلاحیت هایی است که در سایر متقاضیان استرالیایی موجود نبوده که خواهان کار در آن فرصت شغلی هستند. چنانچه کارفرما تمامی این موارد را رعایت نموده و همچنان نیازمند جذب نیروی خارجی مورد نظر باشد، می تواند با اعلام کد ثبتی خود در اداره مهاجرت به متقاضی اقدام به جذب وی کند.

سامانه ویزا چک با در اختیار داشتن سیستمی قدرتمند اقدام به اخذ جاب آفر برای متقاضیان عزیز از کارفرمایان مورد تایید استرالیا و بصورت قانونی و واقعی می نمایید. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

روش پیشنهاد شغلی (جاب آفر) روشی است که به افرادی که پس از انجام حداقل یکسال کار تمام وقت در استرالیا در مشاغلی در طبقه بندی مشخص فعالیت نموده باشند اجازه می دهد تا در صورت احراز امتیاز لازم اقدام به تقاضا برای دریافت اقامت دائم استرالیا نمایند.

ویزای ساب کلاس ۴۸۲ (کمبود مهارت و تخصص)

درباره ویزا
ویزای TSS مخصوص نیروی متخصصی است که می‌خواهد در استرالیا کار کند. این ویزا شامل یک فرآیند به شرح ذیل است:

مرحله ۱: درخواست استخدام برای یک شغل ماهر توسط کارفرمای مورد تایید
مرحله ۲: درخواست ویزا توسط کارمند پیشنهادی به اداره مهاجرت

ویژگی‏ها
این ویزا، که به ‏نام ویزای TSS شناخته می‏شود، کارفرمایان را قادر می‏سازد که در جایی که قادر به یافتنِ اشخاص استرالیایی با مهارت و تخصص کافی نیستند، از طریق وارد کردنِ نیروی واقعاً ماهر، کمبود نیروی کار متخصص را جبران کنند. این ویزا، به‏کارگیری هدفمندِ نیروی کار خارجی جهت جبران کمبود متخصص را تسهیل می‏کند؛ ضمن آن‏که اطمینان حاصل می‏کند نیروی کار استرالیایی در اولویت قرار دارند. دارندگانِ ویزای TSS می‏توانند تحت سه روش، در شغل مشخص شده خود برای اسپانسر تأیید شده خود در استرالیا کار کنند.
این ۳ روش عبارتند از:

⦁ روش کوتاه مدت
⦁ روش میان مدت
⦁ روش توافقنامه کاری

شرایط عمومی
شما بایستی مهارت‏های لازم برای یک موقعیت کاری معرفی شده توسط یک کسب و کار تأیید شده برای یک شغل تأیید شده را داشته باشید.

مدت اقامت
یک تا چهار سال
به شغل معرفی شده و نوع درخواست روش ویزا متغییر است. این ویزا قابلیت تبدیل شدن به ویزاهای دائم را دارد.

هزینه صدور ویزا
روش کوتاه مدت
۱۱۷۵ دلار استرالیا برای شخص اصلی
۱۱۷۵ دلار استرالیا برای هر نفر همراه بالای ۱۸ سال
۲۹۵ دلار استرالیا برای هر نفر همراه زیر ۱۸ سال

روش میان مدت
۲۴۵۵ دلار استرالیا برای شخص اصلی
۲۴۵۵ دلار استرالیا برای هر نفر همراه بالای ۱۸ سال
۶۱۵ دلار استرالیا برای هر نفر همراه بالای ۱۸ سال

روش توافقنامه کاری
۲۴۵۵ دلار استرالیا برای شخص اصلی
۲۴۵۵ دلار استرالیا برای هر نفر همراه بالای ۱۸ سال
۶۱۵ دلار استرالیا برای هر نفر همراه بالای ۱۸ سال

ویزای 482 استرالیا

شما میبایست هزینه‌های دیگری مانند هزینه‌های تست سلامتی، گواهی عدم سو پیشینه کیفری و یا هر گونه گواهی مورد درخواست اداره مهاجرت را بپردازید.

زمان بررسی

روش ۷۵ درصد از درخواست‏ها بررسی شده است ۹۰ درصد از درخواست‏ها بررسی شده است
روش کوتاه مدت ۴۳ روز ۷۰ روز
روش میان مدت ۳۸ روز ۶۶ روز
روش توافقنامه کاری ۳۵ روز ۵۲ روز
اسپانسری ۳۹ روز ۴۳ روز
معرفی نامه (نامینیشن) ۳۷ روز ۴۱ روز
* آخرین آپدیت ۱۷ اکتبر ۲۰۱۸ معادل با ۲۵ مهر ۱۳۹۷

اداره مهاجرت استرالیا درخواست‏های ویزای ساب کلاس ۴۸۲ را بر اساس کیس به کیس ارزیابی می‏کند و زمان بررسی واقعی می‏تواند بر اساس شرایط فردی شامل موارد زیر متفاوت باشد:
⦁ آیا شما یک درخواست کامل شامل تمامی مستندات لازم ارایه داده‏اید یا خیر
⦁ اطلاعات اضافی مورد درخواست اداره مهاجرت استرالیا را چقدر سریع ارایه می‏دهید
⦁ مدت زمانی که طول می‏کشد تا بررسی‏های مورد نیاز روی اطلاعات ارایه شده انجام شود
⦁ مدت زمانی که طول می‏کشد تا اطلاعات اضافی از آزمایشگاه تشخیص سلامت، پلیس ۱۰+ دریافت گردد؛ برای سنجش سلامت جسمی و عقلی و عدم سو پیشینه کیفری

روش‏ها
روش کوتاه مدت

این روش در صورتی کاربرد دارد که کارفرمای شما بخواهد به روش موقتی و تنها بر اساس شغل‏های لیست شده در فهرست مشاغل مهارتی کوتاه مدت یا STSOL (Sort-term Skilled Occupation List) برای یک ویزای TSS اسپانسر شما (به عنوان یک نیروی متخصص خارجی) شود. این روش می‏تواند برای اخذ موقعیت‏های کاری تا حداکثر زمان زیر استفاده شود:
⦁ دو سال
⦁ چهار سال در صورتی که یک تعهد تجاری بین‏المللی ITO اعمال شود.

روش میان مدت

این روش در صورتی کاربرد دارد که کارفرمای شما بخواهد برای دوره‏ای تا سقف چهار سال در مشاغل لیست شده در لیست مهارت‏های استراتژیک میان مدت و بلند مدت MLTSSL (Medium and Long-term Strategic Skills List)یا لیست مشاغل منطقه‏ای ROL (Regional Occupation List) برای یک ویزای TSS اسپانسر شما (به عنوان یک نیروی متخصص خارجی) شود. این روش می‏تواند برای اخذ موقعیت‏های کاری تا حداکثر زمان زیر استفاده شود:
⦁ چهار سال

روش توافقنامه کاری

این روش در صورتی کاربرد دارد که کارفرمای شما بخواهد اسپانسر شما (به عنوان یک نیروی متخصص خارجی) شود و وارد یک توافقنامه کاری با دپارتمان شود.

شایستگی فردی

همه روش‏ها
چه کسی می‏تواند این ویزا را دریافت نماید
شما، به عنوان یک نیروی متخصص خارجی ، در صورتی می‏توانید این ویزا را دریافت کنید که:
⦁ برای یک موقعیت کاری توسط یک اسپانسر تأیید شده انتخاب شده باشید و انتخاب شما توسط اسپانسر تأیید شده باشد.
⦁ تمامی مهارت‏های خواسته‏شده و صلاحیت‏های لازم را داشته باشید که شامل کامل نمودن هرگونه ارزیابی مهارت خواسته شده است.
⦁ حداقل های زبان انگلیسی مورد نظر اداره مهاجرت را داشته باشید.
⦁ از هر شرایطی که به ویزای قبلی شما اعمال می‏شود یا شده است کاملاً پیروی کرده باشید.
⦁ قبولی پذیرش سلامتی و شخصیتی مورد نظر اداره مهاجرت استرالیا را داشته باشید.
⦁ حداقل های روشی که در آن درخواست می‏دهید را داشته باشید.

اسپانسر تأیید شده

پیش از آن‏که بتوانید برای یک ویزای TSS درخواست دهید، کارفرمای اسپانسر شما بایستی یک درخواست (معرفی شما) ارایه دهد. کارفرما تنها در صورتی می‏تواند این کار را انجام دهد که یک اسپانسر تأیید شده باشد یا حداقل یک درخواست برای تبدیل شدن به اسپانسر بیزینس استاندارد به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم نموده باشد.

سن

هیچ‏گونه محدودیت سن برای این ویزا وجود ندارد.

زبان انگلیسی

بایستی شواهدی ارایه دهید که شما دارای مهارت های لازم در زبان انگلیسی هستید.

روش کوتاه مدت
برای روش کوتاه مدت، نتایج مورد نیاز به شرح زیر است:
⦁ IELTS با نمره کل حداقل ۵٫۰ با نمره حداقل ۴٫۵ در هر یک از مهارت‏ها
⦁ نمره OET حداقل B دز هر یک از چهار مهارت
⦁ حداقل نمره کل ۳۵ در TOEFL iBT با حداقل نمره ۳ برای هر یک از مهارت‏های شنیدن و خواندن (listening & reading) و نمره حداقل ۱۲ برای هر یک از مهارت‏های صحبت و نوشتن (speaking & writing)
⦁ PTE آکادمیک با نمره کل حداقل ۳۶ و نمره حداقل ۳۰ در هر یک از مهارت‏ها
⦁ CAE با نمره کل حداقل ۱۵۴ و نمره حداقل ۱۴۷ در هر یک از مهارت‏ها

روش میان مدت
برای روش میان مدت، نتایج مورد نیاز به شرح زیر است:
⦁ IELTS با نمره کل حداقل ۵٫۰ با نمره حداقل ۵ در هر یک از مهارت‏ها
⦁ نمره OET حداقل B دز هر یک از چهار مهارت
⦁ حداقل نمره کل ۳۵ در TOEFL iBT با حداقل نمره ۴ برای هر یک از مهارت‏های شنیدن و خواندن (listening & reading) و نمره حداقل ۱۴ برای هر یک از مهارت‏های صحبت و نوشتن (speaking & writing)
⦁ PTE آکادمیک با نمره کل حداقل ۳۶ و نمره حداقل ۳۶ در هر یک از مهارت‏ها
⦁ CAE با نمره کل حداقل ۱۵۴ و نمره حداقل ۱۵۴ در هر یک از مهارت‏ها

مهارت‌ و تجربیات و سابقه کار

شما باید مدرک ارائه کنید که مهارت‌های لازم، صلاحیت و سابقه اشتغال برای سمت شغلی مورد درخواست را دارید.
مدارک مورد نیاز
حداقل دو سال سابقه کار مرتبط با شغل مورد درخواست
کپی گواهی صلاحیت مربوطه (فنی حرفه‌ای و آموزشی)
یک کپی از مجوز های کاری
اسناد استخدامی و سابقه کار
رزومه کارفرما و رزومه شما
مراجع اشتغال قبلی
علاوه بر این، تمام متقاضیان ویزای TSS اولیه باید نشان دهند که آن‌ها دو سال سابقه کار در شغل نامزد شده یا یک رشته مرتبط دارند.

سلامت

باید نیازهای سلامتی را برآورده کنید. نتایج آزمایش‌ها سلامت شما به طور کلی برای ۱۲ ماه معتبر است. این الزامات شامل تمام اعضای خانواده شما که قصد مهاجرت با شما را دارند می شود.
مهم: شما باید قبل از ارائه درخواست ویزا برای کاهش زمان پردازش، آزمون‌های سلامت خود را از قبل ترتیب دهید.

شخصیت

باید الزامات شخصیتی مشخصی را رعایت کنید. شما باید یک گواهی عدم سو پیشینه پلیس از هر کشوری که در مدت ۱۲ ماه یا بیشتر در طی ۱۰ سال گذشته پس از اینکه ۱۶ سال سن داشتید را ارائه کنید. این برای شما و تمام اعضای خانواده شما که در برنامه شما لیست شده‌اند، باید تهیه گردد.
شما باید همه پیشینه کیفری ثبت‌شده را به اداره مهاجرت استرالیا اعلام کنید. اگر اعلام نکنید و از این موضوع آگاه ‌شوند، ممکن است تاثیر منفی بر برنامه شما داشته باشد.

مکان‌های خدماتی درخواست ویزا

سفارت استرالیا در تهران هیچ گونه خدمات صدور ویزا ندارد. شما می‌توانید برای یک درخواست از ویزای موقت، ویزا دائمی و شهروندی استرالیایی به صورت آنلاین درخواست کنید.
درخواست‌های ویزا و شهروندی توسط ساکنان ایران در تعدادی از مکان‌ها به شرح زیر پردازش می‌شود:
* سفارت استرالیا در عمان: بازدید کنندگان، دانشجویان، ترانزیت و اقامت موقت
* سفارت استرالیا در آنکارا: تابعیت از تبار مسیح
* سفارت استرالیا در بیروت: شریک غیر افغان، ازدواج آتی و روابط خانوادگی شهروند نیوزیلند (موقت)و همه برنامه‌های ویزای کودکان
* کنسولگری عمومی استرالیا در دبی: شریک زندگی و برنامه‌های ازدواج آتی و برنامه‌های انسان‌دوستانه و بشردوستانه

روش پرداخت

زمانی که درخواست خود را ارسال می‌کنید، پرداخت به صورت آنلاین و پرداخت بانکی قابل انجام است اما پرداخت آنلاین روشی است که ارجحیت دارد.
اگر شما پرداخت بانکی را انتخاب کنید، می‌توانید به ImmiAccount وارد می شوید، مراحل انتقالبانکی را انجام میدهید و یک کپی از قبض خود را در پس از واریز وجه در سامانه بارکذاری میکنید.
سند مربوطه: “گواهی کیفری”.
نامه معرفی جهت دریافت سوپیشینه کیفری از طریق ImmiAccount قابل دریافت است
ساکن ایران:
با مراجعه به پلیس ۱۰ + برای دریافت گواهی سو پیشینه کیفری اقدام کنید

ویزای 482 استرالیا

مدارک مورد نیاز
کارت ملی
شناسنامه
دو عکس رنگی (۳ * ۴) با پس‌زمینه سفید
* پاسپورت با یک کپی از اولین صفحه پاسپورت در صورتی که در دسترس باشد (در غیر این صورت، نامه‌ای از سفارت مورد نیاز است).

ساکن دیگر کشورها:
درخواست از سفارت ایران در محل اقامت (سفارت)این درخواست را به وزارت امور خارجه ایران یا پلیس بین‌الملل ارسال خواهد کرد.
مدارک مورد نیاز
دو عکس رنگی (۳ * ۴) با پس‌زمینه سفید
کارت شناسایی
* جزئیات شخصی و اثر انگشت برای پلیس بین‌الملل.
توجه: موارد مورد نیاز در حال تغییر هستند. برای دستورالعمل‌های و دریافت روز رسانی در اسناد مورد نیاز، لطفا وب سایت‌ اداره مهاجرت را در ببینید.

درآمد سالانه

حقوق و دستمزد برای موقعیت کاری معرفی شده بایستی دارای دو ویژگی باشد
۱- حقوق بایستی بالاتر از مرز و آستانه ی درآمد نوع مهاجرت نیروی ماهر موقت(Temporary Skilled Migration) باشد. این آستانه توسط DIBP هر ساله تنظیم می شود و در حال حاضر ۵۳۹۰۰ دلار به اضافه مزایا است.
۲- دستمزد پیشنهادی باید طبق نرخ بازاری آن شغل باشد همین امر باعث می شود که متقاضی مطمئن شود که برابر کارکنان استرالیایی در ان شغل به او پرداخت می شود.
توجه: بعضی از مشاغل تحت شرایطی قرارمیگیرند که حداقل سطح حقوق و دستمزد آن ها بالاتر از یک شخص استرالیایی می باشند.

خانواده

برای اعضا خانواده که قصد همراهی شما را در این ویزا دارند باید مدارک و مستندات از اثبات رابطه را داشته باشند. اعضای خانواده شما باید مدارک لازم تست سلامتی و شخصیتی را برآورده کنند.

شریک

شریک زندگی شما می‌تواند با شما ازدواج دائم، موقت کرده و یا شریک غیر رسمی شما باشد. باید ثابت کنید که:
* رابطه راست است و ادامه دارد
* شریک شما حداقل ۱۸ سال سن دارد
* شما با خانواده ارتباط ندارید (اگر شما در یک رابطه غیر رسمی هستید)
* شما و شریک زندگی‌تان تعهد متقابل به یک زندگی مشترک در کنار بقیه افراد دارید.
* با هم زندگی می‌کنید، و بطور جداگانه زندگی نمی‌کنید.
برای یک شریک متاهل، ازدواج باید تحت قانون استرالیا قانونی باشد. برای یک شریک غیر رسمی، رابطه باید ۶ یا ۱۲ ماه قبل از اینکه شما درخواست را بدهید، وجود داشته باشد. طول رابطه غیر رسمی بستگی به ویزا دارد که برای آن درخواست می‌دهید.
کودک واجد شرایط
برای همراهی کودک با شما در این ویزا، کودک باید:
* فرزند شما باشد
ازدواج نکرده باشد
زیر ۱۸ سال سن دارد یا بیش از ۱۸ سال سن دارد اما هنوز ۲۳ ساله نشده و به شما یا شریک زندگی شما وابسته است.
بیش از ۲۳ سال سن دارد و توانایی امرار معاش برای حمایت از خودش به دلیل محدودیت‌های فیزیکی یا شناختی ندارد
یک کودک وابسته به کودک دیگر شما که واجد شرایط ۱، ۲ یا ۳ است.
کودک شما به طور کامل وابسته به شما برای نیازهای اولیه خود (غذا، پوشاک و سرپناه) است

اسناد مورد قبول که می‌توانند رابطه والدین – کودک را نشان دهند عبارتند از:
کپی گواهی تولد کودک
نسخه تایید شده از فرزند خواندگی

کودک نوزاد

اگر فرزند شما بعد از اینکه درخواست ویزا دادید، به دنیا بیاید باید هر چه زودتر به اداره مهاجرت استرالیا بگویید. می‌توانید این کار را به شکل زیر انجام دهید:
یک کپی گواهی تولد را به فرم اینترنتی پیوست کنید. یا به اداره مهاجرت استرالیا پست کنید که درخواست شما را پردازش می‌کند.

مدرک مربوط به رابطه خانواده تان
وقتی شواهد کافی برای حمایت از یک رابطه خانوادگی وجود ندارد، اداره ممکن است درخواست شما و اعضای خانواده مربوطه برای تایید روابط را درخواست کند. اگر این اتفاق بیفتد، اداره مهاجرت به شما خواهد گفت که برای ترتیب دادن تست DNA باید چه کار کنید یا ممکن است نتایج آزمایش‌های انجام‌شده به روش دیگری را بپذیرد.
تغییرات را به اداره مهاجرت استرالیا بگویید
آیا شرایط شما تغییر کرده یا خیر. این شامل آدرس مسکونی جدید، یک گذرنامه جدید، یا بارداری، تولد، طلاق، ازدواج و یا مرگ در خانواده تان می‌شود.

گذرنامه شما

شما برای دریافت این ویزا به یک گذرنامه معتبر و یا مدارک سفر نیاز دارید. اگر می‌خواهید یک گذرنامه جدید بگیرید، باید قبل از درخواست ویزای خود این کار را انجام دهید.
اگر بعد از این که درخواست خود را ارائه کردید، یک گذرنامه جدید دریافت کنید، جزئیات گذرنامه خود را با استفاده از ImmiAccount به روز رسانی کنید.

 برای ثبت نام اخذ جاب آفر کلیک کنید

 برای بررسی صلاحیت دریافت ویزا کلیک کنید

 برای محاسبه حقوق و مزایا در استرالیا کلیک کنید

ویزا چک
4 دیدگاه ها
  • ملیکا زارعی
    پاسخ
    ارسال شده در۱۰:۴۲ ب.ظ,اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۸

    من پکج جاب آفر vip رو خریدم . یک رزومه بارگزاری کردم که طبق استاندارد اداره مهاجرت پذیرفته نشد . اگر بخام شما برام رزومه تهیه کنید چیکار کنم

  • حسن طاهری
    پاسخ
    ارسال شده در۳:۳۷ ق.ظ,خرداد ۱۱, ۱۳۹۸

    سلام
    این ویزا تا چند سال میشه رفت و آمد کرد به استرالیا؟

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت