ویزای تخصص ( اسکیل ورکر )

ویزای تخصص ( اسکیل ورکر )

ویزای تخصص ( اسکیل ورکر )

[تعداد: 7    میانگین: 5/5]

ویزای تخصص ( اسکیل ورکر )

اگر قصد مهاجرت دارید و به‌دنبال کشوری آرام و مدرن و در عین حال مهاجرپذیر با استاندارد های بالایی هستید، استرالیا قطعا یک مقصد عالی برای شما محسوب می‌شود. امنیت اقتصادی، فرصت‌های شغلی، امکانات تحصیلی و کیفیت بالای زندگی این کشور را به مقصدی جذاب برای مهاجران تبدیل کرده است.
در صورتی که قصد دارید برای اخذ ویزای استرالیا اقدام کنید با ما همراه باشید تا علاوه بر آشنایی با انواع ویزای استرالیا و شرایط اخذ ویزای استرالیا، از خدمات سامانه ویزا چک نیز بهره‌مند شوید

ویزای کار استرالیا
دولت استرالیا سیاست‌های خود را در راستای جذب نیروهای متخصص تهیه و تنظیم کرده و فرصت‌های شغلی مناسبی برای متقاضیان ویزای کار فراهم کرده است. خوب است بدانید که استرالیا در شمار کشورهایی با بالاترین درآمد سرانه در جهان محسوب می‌شود و حداقل دسمتزد در این کشور به گونه‌ای تعیین شده که قدرت خرید هیچ گاه یک نگرانی محسوب نمی‌شود بلکه افراد در هر موقعیت شغلی از بهترین امکانات رفاهی و درمانی برخوردارند.
مهاجرت از طریق کار و تخصص یکی از برترین راه‌ها برای اخذ ویزای استرالیا به صورت اقامت موقت و دائم است. دولت استرالیا هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را اعلام می‌کند که بسیاری از مشاغل را شامل می‌شود. ویزاهای کاری این کشور به دو نوع موقت و دائم تقسیم می‌شوند که در زیر می‌توانید با انواع و شرایط اخذ هر یک از آنها آشنا شوید.
برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار بهتر است با انواع ویزای کاری استرالیا که در اداره مهاجرت با نام Working and Skilled Visas شناخته می‌شوند آشنا شوید.

ویزای ساب کلاس ۱۸۹

ویزای ۱۸۹ استرالیا برای افراد متخصصی است که به صورت مستقل و بدون نیاز به اسپانسر نسبت به اخذ ویزای استرالیا اقدام می‌کنند.

مدت اقامت
دائم

شما باید موارد ذیل را داشته باشید
⦁ دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید
⦁ سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود
⦁ حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید
⦁ هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید
⦁ تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید
⦁ از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای درخواست ویزا دعوت شده باشید

شرایط ویزای ۱۸۹ استرالیا
سن 

در زمان درخواست ویزا باید کمتر از ۴۵ سال سن داشته باشید

شغل
شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز MLTSSL موجود باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. توجه داشته باشید که اداره مهاجرت استرالیا هر سال لیست مشاغل مورد نیاز را تغییر می‌دهد.

سازمان‌های ارزیابی کننده
از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید. این لیست با برورزرسانی اداره مهاجرت استرالیا در بخش وبلاگ قابل دسترس است.

دعوت
شما باید برای اقدام جهت اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا دعوت شوید. اگر فرصت‌های شغلی برای شغل برگزیده‌ی شما وجود داشته باشد و رتبه‌تان از نظر امتیازی به‌اندازه‌ی کافی بالا باشد، دعوت‌نامه‌ را دریافت خواهید کرد.

امتیاز
شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید. امتیاز دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات فرم ابراز تمایل (EOI) است. زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.

ویزاهای لغو شده
اگر هنگامی که در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد، ممکن است برای درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا واجد شرایط نباشید.

زبان انگلیسی
شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید.

خانواده
شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.

تعهدات
شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید.

سفر
تا پنج سال بعد از صدور ویزای ۱۸۹ استرالیا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنان‌چه در طی این پنج سال شما پاسپورت استرالیا را دریافت نکنید و بخواهید به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم است یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

EOI
برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت بصورت آنلاین یا توسط وکیل مورد تایید ثبت کنید.
⦁ هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
⦁ EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
⦁ مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
⦁ بعد از ثبت رایگان EOI رتبه‌ی شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
⦁ هنگام ثبت EOI می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.
⦁ تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

مدت زمان اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا
⦁ ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۸ ماه پردازش شده‌اند.
⦁ ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ ماه پردازش شده‌اند.
مزایای ویزای ۱۸۹ استرالیا
یک ویزای دائمی است و شما را قادر می سازد که:
⦁ به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید
⦁ در استرالیا کار کنید و درس بخوانید
⦁ از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید
⦁ برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید
⦁ برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید
⦁ در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید

فرآیند اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا
این فرآیند بصورت آنلاین قابل اجراست و میتوانید از وکلای رسمی و مورد تایید نیز استفاده کنید، که پیشنهاد ما قرارداد با یک وکیل مهاجرتی می باشد.
⦁ بررسی: شغل شما در فهرست مشاغل است و دارای ۶۵ امتیاز هستید
⦁ ثبت تقاضا: فرم ابراز تمایل را تکمیل و ثبت کنید
⦁ انتظار: منتظر دعوتنامه برای اقدام جهت اخذ ویزا بمانید
⦁ گردآوری : اسناد و مدارکتان را گرد آوری کنید
⦁ درخواست: طی ۶۰ روز از زمان دعوت، برای اخذ ویزا اقدام کنید

 

ویزای ۱۹۰ استرالیا ؛ ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی
ویزای ۱۹۰ استرالیا برای افراد متخصصی است که یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسر آنها شده است. سامانه ویزا چک می‌تواند با معرفی بهترین وکلای مهاجرتی کمک کند تا مناسب‌ترین اسپانسرشیپ را از ایالت‌های مختلف استرالیا دریافت کنید.

مدت اقامت
دائم

شما باید موارد ذیل را داشته باشید
⦁ دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید
⦁ سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود؛
⦁ حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید که با داشتن اسپانسر ایالتی ۵ امتیاز از این ۶۵ امتیاز تامین می‌گردد؛
⦁ از طرف یکی از ایالت‌های استرالیا انتخاب شده باشید؛
⦁ هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
⦁ تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید
⦁ از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای درخواست ویزا دعوت شده باشید.
شرایط ویزای ۱۹۰ استرالیا

سن
هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۱۹۰ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.
شغل
شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (فهرست STSOL) موجود باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. توجه داشته باشید که اداره مهاجرت استرالیا هر سال لیست مشاغل مورد نیاز را تغییر می‌دهد.

سازمان‌های ارزیابی کننده
از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.

مقتضیات ایالتی و منطقه‌ای
هر ایالت و منطقه دارای فهرست منحصربه‌فردی برای مشاغل، مقتضیات و فرآیندهایی است که باید دنبال کنید.

دعوت
شما باید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید. اگر از طرف یک اداره‌ی ایالتی یا منطقه‌ای استرالیا انتخاب شوید، دعوت‌نامه‌ای برای درخواست ویزا دریافت خواهید کرد.

امتیاز
شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید. امتیاز در دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات EOI است. زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.

ویزاهای لغو شده
اگر قبلا در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد، ممکن است برای درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا واجد شرایط نباشید.

زبان انگلیسی
شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.

ویزای تخصص ( اسکیل ورکر )

خانواده
شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان، و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.
تعهدات
شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید. همچنین در قبال ایالت یا منطقه‌ای که اسپانسرتان شده است تعهداتی دارید و باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کنید.
سفر
تا پنج سال بعد از صدور ویزا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنانچه در طی این پنج سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا از آن خارج شوید لازم است که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
EOI
برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.
⦁ هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
⦁ EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
⦁ مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
⦁ بعد از ثبت رایگان EOI رتبه‌ی شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
⦁ هنگام ثبت EOI می‌توانید در استرالیا یا خارج از آن باشید
⦁ تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

مدت زمان اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا
⦁ ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۶ ماه پردازش شده‌اند.
⦁ ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۷ ماه پردازش شده‌اند.
مزایای ویزای ۱۹۰ استرالیا
ویزای ۱۹۰ استرالیا یک ویزای دائمی است و به شما اجازه می‌دهد:
⦁ به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید.
⦁ در استرالیا کار کنید و درس بخوانید.
⦁ از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید.
⦁ برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید.
⦁ برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
⦁ در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید.
فرایند اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا
این فرآیند بصورت آنلاین قابل اجراست و میتوانید از وکلای رسمی و مورد تایید نیز استفاده کنید، که پیشنهاد ما قرارداد با یک وکیل مهاجرتی می باشد.
⦁ تماس: با ایالت ترجیحی خود تماس بگیرید
⦁ ثبت تقاضا: فرم ابراز تمایل را تکمیل و ثبت کنید
⦁ انتظار: منتظر دعوتنامه برای اقدام جهت اخذ ویزا بمانید
⦁ درخواست: طی ۶۰ روز از زمان دعوت، برای اخذ ویزا اقدام کنید

 

ویزای ۴۸۹ استرالیا ؛ ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و اسپانسر فامیلی

ویزای ۴۸۹ استرالیا برای افراد متخصصی است که معمولا نتوانسته‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام کنند یا اینکه امتیازات لازم برای ویزای اقامت دائم استرالیا با اسپانسر ایالتی را ندارند. این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد تا ۴ سال در مناطق کم‌جمعیت زندگی و کار کند. متقاضیان با دریافت ویزای ۴۸۹ استرالیا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در منطقه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.

مدت اقامت
۴ سال
شما باید موارد ذیل را داشته باشید

⦁ یک ایالت یا منطقه کم‌جمعیت یا یکی از بستگان دارای صلاحیت اسپانسرتان بشود؛
⦁ دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید؛
⦁ سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود؛
⦁ حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید که با داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی ۱۰ امتیاز از این ۶۵ امتیاز تامین می‌گردد؛
⦁ هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید

شرایط ویزای ۴۸۹ استرالیا
شما باید از طرف یک ایالت یا منطقه‌ در استرالیا انتخاب شوید تا در آن ایالت یا منطقه زندگی و کار کنید ( داشتن اسپانسرشیپ Regional) یا یکی از بستگان اسپانسرتان شود. همچنین می‌توانید هنگامی که فرم ابراز تمایل (EOI) خود را کامل می‌کنید، ایالت‌ها و مناطق مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید.

سن
هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۴۸۹ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.

شغل
اگر یکی از بستگان اسپانسرتان است یا از طرف یک ایالت یا منطقه‌ی استرالیا انتخاب شده‌اید، شغل‌تان باید در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا درج شده باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. اگر می‌خواهید توسط یکی از ایالت‌ها یا مناطق استرالیا انتخاب‌ شوید، در نظر داشته باشید که هر ایالت و منطقه فهرست مشاغل، مقتضیات و فرایندهای مخصوص خود را دارد که باید دنبال کنید.

سازما‌ن‌های ارزیابی‌کننده
از سازمان‌های ارزیابی‌کننده‌ی شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.

ویزاهای لغو شده
اگر قبلا در استرالیا بوده‌اید و ویزای شما لغو یا رد شده است، ممکن است برای درخواست این ویزا واجد شرایط نباشید.

تمدید زمان اقامت
شما نمی‌توانید این ویزا را تمدید کنید یا دوباره برایش درخواست بدهید. اگر می‌خواهید به طور دائم در استرالیا بمانید، باید برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.

امتیاز
شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید.

زبان انگلیسی
شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.

خانواده
شما می‌توانید شریک زندگی و فرزندان خود یا فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست‌تان لحاظ کنید. اعضای خانواده‌ای که ویزایشان صادر می‌شود، دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.

تعهدات شما
شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای ۴۸۹ استرالیا باشید.
شرایط اسپانسر
⦁ ۱۸ ساله یا بیشتر باشد.
⦁ در «مناطق خاص» از استرالیا ساکن باشند.
⦁ شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند واجد شرایط نیوزلند باشد.
⦁ از بستگان شما یا شریک زندگی‌تان باشد.
⦁ اسپانسری وی تا زمان انقضای ویزا ادامه‌دار باشد.
⦁ برای حمایت از شما و اعضای خانواده‌تان توافق کند و به آنها کمک کند تا در استرالیا زندگی کنند.
نکته: لطفا توجه داشته باشید که «مناطق خاص» برای ویزای ۴۸۹ استرالیا با مناطق «کم‌جمعیت» فرق دارد. به طور مثال شهر ملبورن برای این نوع ویزا «منطقه خاص» به حساب می‌آید، در حالی که همین شهر منطقه«کم‌جمعیت» به حساب نمی‌آید.
EOI
برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وبسایت اداره مهاجرت ثبت کنید. ثبت این فرم کاملا رایگان است.
⦁ هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
⦁ EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
⦁ در EOI می‌توانید ایالات یا مناطقی را که به آنها علاقه‌مندید مشخص کنید یا اطلاع بدهید که یک اسپانسر دارید.
⦁ مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
⦁ هنگام ثبت EOI می‌توانید داخل استرالیا یا خارج از آن باشید.
⦁ تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.
⦁ باید هنگام ارائه‌ی EOI کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.
⦁ اگر بعد از ارائه‌ی EOI چهل‌وپنج ساله شوید، دعوت‌نامه‌ای برای درخواست ویزا دریافت نخواهید کرد، اما اگر بعد از دریافت دعوت‌نامه ۴۵ ساله شوید، هنوز می‌توانید برای ویزا درخواست بدهید.

مدت زمان اخذ ویزای ۴۸۹ استرالیا
⦁ ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۷ ماه پردازش شده‌اند.
⦁ ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ ماه پردازش شده‌اند.
مزایای ویزای ۴۸۹ استرالیا
این ویزا به شما و خانواده‌تان اجازه می‌دهد:
⦁ تا ۴ سال در استرالیا اقامت کنید (این اقامت برای افرادی که از طریق ویزای اسپانسری مناطق کم‌جمعیت اقدام کرده‌اند در مناطق کم‌جمعیت و برای افرادی که از طریق اسپانسر فامیلی اقدام کرده‌اند در  مناطق خاص امکان‌پذیر است.)
⦁ در منطقه‌ای مشخص(بسته به نوع ویزا منطقه کم‌جمعیت یا خاص) از استرالیا زندگی و کار کنید و درس بخوانید.
⦁ تا زمانی که ویزای شما اعتبار دارد بدون محدودیت به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
⦁ در صورتی که واجد شرایط باشید، از طریق ویزای نیروی کار منطقه‌ای (ساب کلاس ۸۸۷) برای اقامت دائم اقدام کنید.
فرایند اخذ ویزای ۴۸۹ استرالیا
EOI را همراه با جزئیات شغل مورد نظر، مهارت‌ها و نوع ویزای ۴۸۹ استرالیا (اسپانسرشیپ مناطق کم‌جمعیت یا فامیلی) ‌در سیستم SkillSelect ثبت کنید.
⦁ اگر یکی از بستگان‌تان اسپانسر شما باشد، دعوت می‌شوید تا درخواست ویزا بدهید.
⦁ ادارات ایالتی یا دولتی منطقه‌ای استرالیا می‌توانند EOI شما را ببینید و تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند انتخاب‌تان کنند یا نه. اگر انتخاب شوید، دعوت می‌شوید تا درخواست ویزا بدهید.
شما باید آماده باشید تا فقط در نواحی مشخصی از استرالیا زندگی و کار کنید و درس بخوانید. اگر:
⦁ از طرف یک اداره‌ی ایالتی یا دولتی منطقه‌ای انتخاب شوید، این محل یک ناحیه‌ی منطقه‌ای یا کلانشهری با رشد جمعیتی پایین است
⦁ یکی از بستگان واجد شرایط اسپانسرتان شود، این محل یک ناحیه‌ی تعیین‌شده در استرالیاست
مناطق خاص برای ویزای ۴۸۹ استرالیا با اسپانسر فامیلی
ایالت یا ناحیه مناطق تعیین شده
ناحیه مرکزی (ACT)تمام قسمت‌ها
استرالیای جنوبی (SA)تمام قسمت‌ها
تاسمانی (TAS)تمام قسمت‌ها
ناحیه شمالی (NT)تمام قسمت‌ها
ویکتوریا (VIC)تمام قسمت‌ها
استرالیای غربی (WA)تمام قسمت‌ها
کوئینزلند (QLD)مناطق با کدپستی: ۴۰۱۹-۴۰۲۸ ، ۴۰۳۷ تا ۴۰۵۰ ، ۴۰۷۹ تا ۴۱۰۰ ، ۴۱۱۴ ، ۴۱۱۸ ، ۴۱۲۴ تا ۴۱۵۰ ، ۴۱۵۸ تا ۴۱۶۸ ، ۴۱۸۰ تا ۴۸۹۹ (تمام قسمت‌ها به‌جز منطقه شهری بریزبن)
نیو ساوت ولز (NSW)مناطقی با کدپستی: ۲۳۱۱ تا ۲۳۱۲ ، ۲۳۲۸ تا ۲۳۳۳ ، ۲۳۳۶ تا ۲۴۹۰ ، ۲۵۳۵ تا ۲۵۵۱ ، ۲۵۷۵ تا ۲۷۳۹ ، ۲۷۸۷ تا ۲۸۹۸ (تمام قسمت‌ها به‌جز سیدنی، نیوکاسل، ولونگوگ)

مناطق کم‌جمعیت برای ویزای ۴۸۹ استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت
ایالت یا ناحیه مناطق تعیین شده
ناحیه مرکزی (ACT)تمام قسمت‌ها
استرالیای جنوبی (SA)تمام قسمت‌ها
تاسمانی (TAS)تمام قسمت‌ها
ناحیه‌ی شمالی (NT)تمام قسمت‌ها
ویکتوریا (VIC)مناطقی با کدپستی: ۳۲۱۱ تا ۳۳۳۴ ، ۳۳۴۰ تا ۳۴۲۴ ، ۳۴۳۰ تا ۳۶۴۹ ، ۳۶۵۸ تا ۳۷۴۹ ، ۳۷۵۳ ، ۳۷۵۶ ، ۳۷۵۸ ، ۳۷۶۲ ، ۳۷۶۴ ، ۳۷۷۸ تا ۳۷۸۱ ، ۳۷۸۳ ، ۳۷۹۷ ، ۳۷۹۹ ، ۳۸۱۰ تا ۳۹۰۹ ، ۳۹۲۱ تا ۳۹۲۵ ، ۳۹۴۵ تا ۳۹۷۴ ، ۳۹۷۹ ، ۳۹۸۱ تا ۳۹۹۶
استرالیای غربی (WA)مناطق با کدپستی: ۶۰۴۱ تا ۶۰۴۴ ، ۶۰۸۳ تا ۶۰۸۴ ، ۶۱۲۱ تا ۶۱۲۶ ، ۶۲۰۰ تا ۶۷۹۹
کوئینزلند (QLD)مناطق با کدپستی: ۴۱۲۴ تا ۴۱۲۵ ، ۴۱۳۳ ، ۴۲۱۱ ، ۴۲۷۰ تا ۴۲۷۲ ، ۴۲۷۵ ، ۴۲۸۰ ، ۴۲۸۵ ، ۴۲۸۷ ، ۴۳۰۷ تا ۴۴۹۹ ، ۴۵۱۵ ، ۴۵۱۷ تا ۴۵۱۹ ، ۴۵۲۲ تا ۴۸۹۹ (تمام قسمت‌ها به‌جز منطقه شهری بریزبن)
نیو ساوت ولز (NSW)مناطقی با کدپستی: ۲۳۱۱ تا ۲۳۱۲ ، ۲۳۲۸ تا ۲۴۱۱ ، ۲۴۲۰ تا ۲۴۹۰ ، ۲۵۳۶ تا ۲۵۵۱ ، ۲۵۷۵ تا ۲۵۹۴ ، ۲۶۱۸ تا ۲۷۳۹ ، ۲۷۸۷ تا ۲۸۹۸ (همه قسمت‌ها به‌جز سیدنی، نیوکاسل، ولونگوگ)

 برای ثبت نام اخذ جاب آفر کلیک کنید

 برای بررسی صلاحیت دریافت ویزا کلیک کنید

 برای محاسبه حقوق و مزایا در استرالیا کلیک کنید

ویزا چک
6 دیدگاه ها
  • میثم
    پاسخ
    ارسال شده در۵:۲۶ ب.ظ,بهمن ۳۰, ۱۳۹۷

    سلام من برای جال افر ثبت نام کردم پرداخت موفق واشتم اما اطلاعاتم ثبت نشد
    لطفا پیگیری کنید

    • ارسال شده در۱۱:۰۲ ق.ظ,اسفند ۱, ۱۳۹۷

      با سلام
      پرداخت شما بررسی شد و نتیجه به موبایل و ایمیل شما ارسال شد.
      با تشکر

  • مهدی یوسفی
    پاسخ
    ارسال شده در۲:۴۰ ب.ظ,فروردین ۷, ۱۳۹۸

    سلام
    از اطلاعات کامل و جامع شما ممنونم.
    دغدغه من اینه که بدونم حدودا چه قدر طول میکشه تا بتونم اقامت بگیرم و شروع به کار کنم
    و اینکه من لیسانس کشاورزی هستم در تسریع اقامتم تاثیری داره یا اصلا مدرک تحصیلی ایرانو قبول دارن.
    ممنون

    • ارسال شده در۱:۵۰ ب.ظ,فروردین ۸, ۱۳۹۸

      سلام
      شما لطف دارید، ما انجام وظیفه میکنیم
      لطفا برای بررسی شرایط به صفحه بررسی ویزا مراجعه کنید. رشته های کشاورزی به دلیل اهمیتی که در استرالیا دارند شرایط پذیرش خوبی دارند. دانشگاه های ایران مورد قبول هستند اما بسته به نوع دانشگاه امتیاز های متفاوتی دارند. برای مثال مدرک کارشناسی ۱۵ امتیاز دارند که دانشگاه های دولتی و آزاد مراکز استان امتیاز کامل رو میگیرند اما بقیه دانشگاه ها امتیاز کمتری دارند که بسته به نوع دانشگاه باید بررسی شود.
      ممنون از اینکه با ما در تماسید.

  • سعید
    پاسخ
    ارسال شده در۱۰:۴۶ ب.ظ,شهریور ۳۱, ۱۳۹۸

    سلام
    سایتتون عالیه خسته نباشید
    من قصد مهاجرت دارم بنظرتون با جای آفر میتونم اقدام کنم؟ رشته مهندسی برق قدرتم
    تنکس

ارسال دیدگاه

دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت